Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici.
OK

Clienți

CATEGORII
ÎNCHIDE
Listă clienți
Testimoniale clienți
Rezultate clienți
Studii de caz
Portofoliu

Compania Marketnet a fost gasita vinovata

Compania Marketnet a fost gasita vinovata deoarece a furnizat pentru clientii ei servicii cu rezultate nemaiintalnite si risca acum sa atraga un val de clienti pentru care nu va putea face fata.

 

Mai exact, iata ce s-a intamplat in cazul clientilor Marketnet:

 

Mihaela Hirceaga, director Alpin Log Homes, firma constructie casa din lemn, a apelat la serviciile Marketnet pentru realizarea unei pagini de vanzare.

 

Dupa spusele dansei, la inceput a avut indoieli in privinta rezultatelor pe care le va obtine. Insa, din momentul lansarii campaniei, s-a trezit cu o avalansa de cereri la un pret infim de mic.

 

Rezultatul a fost de aproximativ 400 lead-uri la un cost total de 250 lei (adica la un cost de 0,60 lei/contact).

 

Asa cum doama Mihaela Hirceaga a marturisit: „Sub nicio forma nu m-am gandit ca se poate intampla asa ceva. Speram sa primesc 10, maxim 20 de lead-uri. Dar 400 lead-uri? Niciodata nu am crezut ca este posibil!”

 

Iata si dovada mai jos:

 

 

 

Attila Kovesdi, director Kreativity, este o alta „victima” Marketnet. Cu buna credinta a apelat la noi pentru a-i realiza o pagina adresata gradinitelor.

 

Ceea ce am facut noi a fost ca ne-am folosit de intermediari (mamici) pentru a face pagina virala si atractiva. Rezultatul a fost un val urias de lead-uri.

 

Domnul Attila Kovesdi marturiseste: „Nu am mai avut niciodata asa succes!”

 

Vezi captura din pagina de vanzare:

 

 

Nici domnul Ionel de la Nebyshoes.ro nu a scapat de actiunile nonconformiste ale companiei Marketnet. Dupa incercari cu 3 agentii de marketing diferite a ajuns la Marketnet.

 

Refacerea site-ului de catre Marketnet, cu pagini dovedite sa converteasca la maxim, cu pagini de vanzare si strategii unice de vanzare, site-ul a inceput sa vanda uneori mai bine decat magazinul offline.

 

Dupa o astfel de experienta, domnul Ionel ne-a recomandat la inca 2 proprietari de magazine online care ne-au devenit clienti dupa 2 secunde si 3 cuvinte de conversatie: „Vrem si noi”

 

 

Un alt caz extrem este Speed Fitness unde Ruxandra Popovici ne-a acuzat ca am fi extraterestri. Toate lead-urile primite s-au programat la o sedinta de proba.

 

 

Pentru toate aceste situatii create, precum si altele, Marketnet a fost „condamnata” sa primeasca un numar tot mai mare de clienti din recomandari.

SOLICITĂ O EVALUARE
DESCARCĂ PLANUL 10x